Verzenden & retourneren - maman et moi - maman et moi


  Verzenden & retourneren

  VERZENDEN
  De bestellingen worden verzonden via dpd, u ontvangt per zending een track & trace link.
  Verzending naar een voorkeursadres in België: 5,95 euro
  Verzending naar Nederland: 9,95 euro.

  OPHALEN
  Bestellingen kan u ophalen in de drukkerij, Molenstraat 89 in Kluisbergen tijdens de openingsuren. Gelieve vooraf een afspraak te maken.
  Openingsuren: maandag tem vrijdag van 8u30 tot 12u & van 13u tot 17u00 (op vrijdag tot 15u)

  RETOURNEREN
  Ben je niet helemaal tevreden over jouw product? Retourneren kan binnen de 14 dagen door een mail te sturen met vermelding van het bestelnummer.

  Indien er sprake is van een consumentenkoop, heeft de koper het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de eerste dag volgend op de levering, zonder opgave van reden te retourneren. Indien de koper na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet maman et moi (drukkerij Arijs bv) heeft teruggezonden, is de koop een feit. De koper is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 7 werkdagen na aflevering schriftelijk of per mail melding te maken bij maman et moi (drukkerij Arijs bv). De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van post- koerierbezorging. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de koper zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt maman et moi (drukkerij Arijs bv) er zorg voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag exclusief de berekende verzendkosten aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de koper.

  Het herroepingsrecht geldt niet voor:

  1. Goederen die volgens wensen en in opdracht van de consument zijn vervaardigd, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, zoals bijvoorbeeld: gepersonaliseerd drukwerk, verpakkingen, ...
  2. Alle voedingswaren.
  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »